Rojstnodnevna zabava Maribor

Preverite ponudbo rojstnih dni v Mariboru! 

Praznovanje rojstnega dne v Mariboru lahko izvedemo na večih različnih lokacijah, ki so skrbno izbrane na podlagi uporabnosti, varnosti in ambienta. Vse ponujajo idealne pogoje za popolno rojstnodnevno zabavo. Velikih razlik med njimi ni, odločitev je odvisna od Vaših preferenc, Vaših želja in včasih tudi od vremena.

Seveda je naša najljubša izbira rojstni dan na prostem, da lahko otroci preživijo čimveč časa v naravi in svežem zraku, vendar vedno to na žalost ni mogoče, še posebaj v hladnih zimskih mesecih. V teh primerih imamo na voljo notranje športne lokacije, kjer bodo otroci imeli dovolj prostora za ustvarjanje in jih mrzlo vreme ne bo zmotilo na rojstnodnevni zabavi.

Rojstne dneve izvajamo za otroke od 6. leta naprej. Za mlajše otroke, se lahko izvede rojstnodnevna animacija v spremstvu staršev.

 

PAKET PRAZNOVANJA

 

 • 2 polni uri animacije in 30 minut časa za pogostitev
 • 2 animatorja
 • najem prostora
 • neomejeno soka (jabolčni, pomarančni) in vode ter slanih prigrizkov (smoki, čips, kokice)
 • ves potreben pribor in kozarčke
 • vabila – elektronska ali po pošti
 • fotografije iz praznovanja (poslane preko wetransferja)
 • video posnetek iz praznovanja
 • darilo za slavljenca (vstopnica na dogodek)

 

ROJSTNODNEVNE TEMATIKE

 

 

NERF PRAZNOVANJE

Metanje NERF vortexa, ciljanje tarč, sptretnostni poligoni, prijateljska bitka, strategija in taktika. Za varnost in zaščito je poskrbljeno.

 

 

 

 

ŠPORTNO PRAZNOVANJE

Spretnostne skupinske igre, zapleteni poligoni, kreativne štafetne igre, mini olimpijada, mini nogomet, mini hokej in neomejeno športa.

 

 

 

 

STAR WARS PRAZNOVANJE

Penasti barvni meči, jedi akademija, mečevalci, prijateljski dvoboji, ciljanje tarč z metalci, podajanje rakete in polet v vesolje ter nazaj.

 

 

 

 

PARTY PAKET

Osnovni praznovalni paket, ki vklučuje prostor, animacijo, prigrizke, pijačo, vabila, fotografije, video in darilo.

 

169 EUR za do 15 otrok, 6 EUR za vsakega naslednjega otroka

 

 

 

 

SUPER PAKET

Osnovni praznovalni paket, ki dodatno vsebuje 3 velike pizze ali 15 cake popsov/15 mufinov po izbiri.

 

189 EUR za do 15 otrok, 8 EUR za vsakega naslednjega otroka

 

 

 

 

MEGA PAKET

Osnovni praznovalni paket, ki dodatno vsebuje 2 veliki pizzi in 15 cake popsov/15 mufinov po izbiri.

 

199 EUR za do 15 otrok, 9 EUR za vsakega naslednjega otroka

 

 

Seveda lahko po  želji prinesete lastno hrano in torto.

 • podaljšanje praznovanja za pol ure: 40 EUR
 • dodatni animator: 35 EUR
 • doplačilo za 2 slavljenca: 15 EUR
 • dodatna pizza: 8 eur
 • dodatni pop cake/muffin: 1,5 eur

Polovico zneska je potrebno nakazati v naprej za rezervacijo termina, preostanek pa se poravna na dan dogodka. Predračun za nakazilo vam posredujemo ob dogovoru termina.

Rezervacijo se lahko opravi preko telefonske številke ali kar na mail info@brezmejnadimenzija.si. Podatki, ki jih potrebujemo so ime naročnika, email, telefonska številko, ime slavljenca, približno število povabljenih in starost, ter kakšna posebnost. 

 

 

PAKET PRAZNOVANJA

Na spodnjem zemljevidu si lahko ogledate vse možne lokacije za praznovanje rojstnega dneva v Mariboru. Ker hitro rastemo in vam ob enem želimo ponuditi najboljšo možno izkušnjo, smo vedno odprti za nove predloge glede lokacij.

 

GOSTILNA GALEB

Gostilna Galeb se nahaja ne daleč vstran od centra mesta Maribor in nam ponuja čudovit zunanji vrt ob reki Dravi. Praznovanja so možna med tednom in vikendom v lepem vremenu. V primeru slabega vremena praznovanje prestavimo v telovadnico OŠ Kamnice, vendar se moramo prilagoditi glede na proste termine telovadnice.

PONEDELJEK- NEDELJA: 17:00  // SOBOTA-NEDELJA 10:00 IN 13:30

OŠ DRAGA KOBALA

V času zime in slabega vremena je naša primarna lokacija za izvedbo otroške rojstnodnevne zabave telovadnica na osnovni šoli Draga Kobala na Pobrežju.  Nahaja se v neposredni bližini hitre ceste in novo zgrajene obvoznice v Mariboru. Zaradi preproste dostopnosti in velikosti prostora je primerna tudi za večje skupine, prav tako pa obstaja možnost za pogostitev. Več o šoli in lokaciji si lahko preberete tukaj.

 

SOBOTA in NEDELJA: 10:00 // 13:30 // 17:00

 

OŠ MARTINA KONŠAKA

Lokacija, kjer se lahko rojstnodnevno zabavo izvede zunaj ali znotraj. Na ograjenem travnatem igrišču imamo dovolj prostora za igro, če nas pa preseneti dež, se pa lahko brez problema preselimo v telovadnico.

PONEDELJEK in PETEK: 17:00  // SOBOTA: 13:30  //  NEDELJA:  13:30 in 17:00

 

OŠ KAMNICA

Nekaj terminov vam lahko ponudimo tudi na drugi strani reke Drave na OŠ Kamnica.

SOBOTA in NEDELJA: 10:00 in 13:30 // NEDELJA: 17:00

 

OŠ BREZJE

Ob petkih popoldan ponujamo termin za praznovanje rojstnega dne na podružnični šoli osnovne šole Draga Kobala – na osnovni šoli Brezje. V topli telovadnici je dovolj prostora za manjše in srednje velike skupine, na voljo je pa tudi dovolj prostora za pogostitev. Več o šoli in lokaciji si lahko preberete tukaj.

PETEK: 17:00

 

OŠ ŠENTILJ

Praznovanje pa je možno tudi v sklopu osnovne šole Šentilj.

SOBOTA in NEDELJA: 10:00 in 13:30 in 17:00